ОСТАННІ НОВИНИ

Том Круз приїхав до Зеленського в Офіс президента

Наталя Дуляба

|

В понеділок ввечері, 30 вересня, Володимир Зеленський в Офісі президента зустрівся з американським актором, кінорежисером і продюсером Томом Крузом. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі президента України.

 

Том Круз приїхав до Києва на запрошення Володимира Зеленського. Зустріч всесвітньо відомого актора і глави держави відбулась ввечері 30 вересня.

«Під час зустрічі Том Круз повідомив Володимиру Зеленському, що зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроектів. Це стало ще одним приводом, щоб відвідати нашу країну. Президент України зі свого боку розповів гостю про власний досвід роботи в кіно», – йдеться в повідомленні.

Також Зеленський зазначив, що нещодавно Верховна Рада ухвалила закон про компенсації іноземним виробникам, які знімають фільми в Україні. Він сприятиме активному розвитку кіноіндустрії та дасть поштовх міжнародному копродакшену.

Глава держави висловив переконання, що цей закон зробить Україну інвестиційно привабливою для потужних світових кіновиробників.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Зеленський мав зустріч у Києві з голівудською акторкою українського походження Мілою Куніс та американським актором, продюсером Ештоном Катчером.

Фото: пресслужба президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *