ОСТАННІ НОВИНИ

Школу у Новому Роздолі «мінував» 13-річний хлопчик

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 30 вересня, неправдиве повідомлення правоохоронцям про замінування однієї зі шкіл Нового Роздолу надав 13-річний хлопчик. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Анонімне повідомлення про закладення вибухівки у школі поліцейські отримали об 11:30. На місце негайно виїхали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб.

Із навчального закладу евакуювали майже 60 учнів та вчителів. Жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено.

«Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетний 13-річний місцевий мешканець. Мобільний телефон та SIM-картку у нього вилучено», – йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, а також про притягнення до адміністративної відповідальності батьків хлопчика за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

«Закликаємо батьків та вчителів провести з дітьми бесіди про неприпустимість таких «жартів» та роз’яснити їм, що за неправдиві повідомлення про замінування передбачена кримінальна відповідальність», – наголошують правоохоронці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *