ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти 23 рази обстріляли українських військових

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 28 вересня, російські збройні формування 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник 11 разів обстріляв українські позиції поблизу Мар’їнки, Лебединського, Павлополя, Водяного, Новотроїцького та Новогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог 12 разів відкривав вогонь по наших позиціях біля Новолуганського, Новгородоського, Троїцького, Новотошківського, Луганського, а також поруч зі станцією «Кіндрашівська».

Окупанти обстрілювали українських військовослужбовців із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Протягом минулої добив трат серед наших військових не було.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вже тричі порушили режим припинення вогню. Вони обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил поблизу Новотроїцького, Павлополя і Травневого.

Вогонь ворог відкривав із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів жоден захисник України не постраждав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *