ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація на Донбасі: за добу ворог 13 разів порушував «режим тиші»

Соломія Головіна

|

Минулої доби, 19 вересня, збройні формування Росії та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі ООС.

 

Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 7 обстрілів позицій Об’єднаних сил: неподалік Миколаївки – зі стрілецької зброї; поблизу Богданівки – з озброєння БМП, гранатометів різних систем; тричі неподалік Водяного – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; неподалік Новотроїцького – зі стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки – з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 6 обстрілів позицій Об’єднаних сил: поблизу Золотого – зі стрілецької зброї; неподалік Оріхового – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Луганського – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Травневого – з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї;
поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм.

При цьому у пресцентрі ООС інформують, що минулої доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед українських військових не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *