ОСТАННІ НОВИНИ

П’яного дебошира, який на Науковій до смерті забив дідуся молотком, помістили під варту

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали 36-річного львів’янина, який у квартирі на вул. Науковій до смерті забив дідуся, а також відлупцював свою співмешканку і її маленького сина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як з’ясували поліцейські, ввечері 6 вересня у квартирі на вул. Науковій між 36-річним львів’янином, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, і його співмешканкою виник раптовий конфлікт. Під час нього він заподіяв 31-річний жінці множинні колоті рани грудної клітки та спини. Потерпів і її 4-річний син, у якого медики діагностували струс мозку та забій м’яких тканин голови.

«Також тяжкі тілесні ушкодження отримав її батько, 68-річний житель Львова. Його зловмисник кілька разів вдарив молотком по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та множинні переломи склепіння черепа. Чоловік помер у лікарні 12 вересня», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Суд помістив зловмисника під варту. Наразі триває розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *