ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян закликають завтра долучитися до акції «Велосипедом на роботу»

Соломія Головіна

|

У Львові завтра, 19 вересня, проведуть акцію «Велосипедом на роботу». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради

 

Метою цієї акції є заохочення європейських міст впроваджувати та пропагувати сталий («зелений») транспорт, як альтернативу автомобілям. Для участі в акції необхідно приїхати на велосипедах на пл. Ринок до фонтану Нептуна з 8.00 до 9.30 год.

«Львів уже вдев’яте долучатиметься до проведення Європейського тижня мобільності, який триває з 16 по 22 вересня. Проте цього року його проведення є чи не найбільш актуальним за ці роки, оскільки Львів приймає План сталої міської мобільності – стратегічний документу, який визначатиме транспортну політику міста щонайменше на наступні 10 років. На учасників акції «Велосипедом на роботу» чекає багато приємних сюрпризів, серед яких запашна кава та конкурси від nextbike.ua та Люкс FM Львів», – зазначили в КУ Інститут міста.

Кожен Європейський тиждень мобільності зосереджується на конкретній темі, пов’язаній зі сталою мобільністю. Цьогорічна тема: «Безпека пішохідного та велосипедного руху» під гаслом «Ходи з нами!».

Окрім акції «Велосипедом на роботу» в межах Європейського тижня мобільності у четвер відбудеться Урбан пікнік у сквері, що на вул. Дорога Кривчицька, 1, де спільно з мешканцями дискутуватимуть про активізацію цього скверу.

Також 20 вересня з 17:00 до 19:00 год, на вул. Валовій відбудеться день «ПАРКування». Мета заходу – обговорення питання використання вуличного простору для паркування автомобілів у центрі нашого міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *