ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сталася перша ДТП за участю електросамоката

Ольга Денисяка

|

Вчора, 16 вересня, на вулиці Дзиндри зіткнулись автомобіль  Мерседес та електросамокат, внаслідок чого постраждав 36-річний власник самоката. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

 

На вулиці Дзиндри відбулася дорожньо-транспортна пригода між автомобілем  Мерседес та електросамокатом. В результаті зіткнення, постраждав 36-річний власник самоката. Його госпіталізували до 8-ої лікарні міста Львова.

На даний момент законодавець не визначився з юридичним статусом електросамокатів, а тому їх не можна віднести ні до пішоходів, ні до велосипедів, ні до транспорту теж. Тобто їх не можна віднести до жодної категорії.

Тому власникам таких засобів пересування радять насамперед подбати про власну безпеку та пам’ятати, що вони учасники дорожнього руху і дбати про свою безпеку використовуючи шоломи, наколінника та ін. Також не забувати подавати сигнали іншим учасникам дорожнього рух про свої маневри.

Водіїв автомобілів просять дотримуватися безпечної дистанції з електросамокатами, адже власники таких засобів пересування не є захищеними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *