ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть 24-річного ґвалтівника

Ольга Денисяка

|

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 24–річного мешканя Золочівщини, який зґвалтував неповнолітню дівчину. Про це львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

 

Інцидент стався в липні цього року в одному із населених пунктів Перемишлянського району Львівщини.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 24–річний зловмисник познайомився із потенційною жертвою у місцевому народному домі. Увійшовши у довіру неповнолітньої, чоловік відвів її у безлюдне місце та зґвалтував, застосувавши фізичне насильство.

За вчинене кривднику загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв Львівський портал, 11 липня Верховна Рада проголосувала за законопроект №6449, який передбачає створення відкритого реєстру педофілів та запровадження примусової хімічної кастрації для людей, які вчинили злочини сексуального характеру відносно неповнолітніх. Однак президент Володимир Зеленський ветував закон, який передбачає примусову хімічну кастрацію педофілів

Раніше чималого резонансу набула історія зниклої 11-річної Дар’ї Лук’яненко із смт Іванівка Одеської області, тіло якої згодом знайшли у вигрібній ямі.

Також нещодавно Львівський портал писав про те, що у Львові зґвалтували 14-річну дівчинку, яку дві доби розшукували поліцейські.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *