ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині легковик зіткнувся з маршруткою. Є загиблі і травмовані

Наталя Дуляба

|

У понеділок ввечері, 16 вересня, орієнтовно о 22:20 год. на дорозі Львів – Радехів – Луцьк біля села Ременів Кам’янка-Бузького району сталась аварія, у якій загинула одна людина, ще двоє отримали травми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль «Кіа Каренс», яким керував 47-річний мешканець райцентру врізався у маршрутний автобус «БАЗ» сполученням Львів –Радехів, за кермом якого перебував 52-річний радехівчанин. На момент зіткнення у салоні маршрутки перебував водій та ще 15 пасажирів.

Внаслідок зіткнення 47-річний водій легковика отримав травми, від яких помер на місці події. Натомість 53-річний водій маршрутки та її пасажир отримали травми, їх доправили у лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини аварії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *