ОСТАННІ НОВИНИ

Четверо львів’ян потрапили у лікарню після святкування весілля у ресторані на Кульпарківській

Наталя Дуляба

|

Протягом 15-16 вересня у Львівську обласну клінічну інфекційну лікарню госпіталізували чотирьох людей, які напереродні святкували весілля у ресторані «Сінатра», що на вул. Кульпарківській, 230. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міської ради Львова.

 

Встановлено, що у суботу, 14 вересня, львів’яни святкували весілля у ресторані «Сінатра», що на вул. Кульпарківській, 230. Всіх чотирьох постраждалих доправили в лікарню зі симптомами гострого ентероколіту.

Потерпілі – двоє чоловіків віком 24 і 28 років та двоє жінок віком 23 та 31 рік. Їхній стан – середньої важкості.

Нагадаємо, на початку червня під час святкування весілля 44 людини отруїлися в кафе «Червона рута», що на Сихові. Згодом кількість постраждалих зросла до 55 осіб. Через масове отруєння поліція відкрила кримінальне провадження. А заклад харчування закрили. Під час перевірки ресторану працівники Держпродспоживслужби та лабораторного центру МОЗ України виявили низку порушень. Детальніше про них читайте тут.

Також нещодавно у ресторані «Княжий двір» у Сокільниках отруїлися люди. Причиною стала сальмонела. Вона також вклала на лікарняне ліжко людей, які нещодавно святкували весілля у ресторані на Яворівщині.

Як повідомляв Львівський портал, у червні 14 людей отруїлися в ресторані «Озон», що в Кам’янці-Бузькій. Також на Турківщині мешканці отруїлися на поминках, а в Золочеві – люди, що святкували весілля у місцевому кафе.

Детальніше про те, як вберегтися від кишкових інфекцій та отруєнь, читайте за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *