ОСТАННІ НОВИНИ

Голову Укравтодору зловили на брехні в декларації

Ольга Денисяка

|

НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно в.о. Голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАЗК.

 

«За результатами повної перевірки декларації в.о. Голови Укравтодору за 2017 рік Національне агентство з питань запобігання корупції встановило декларування недостовірних відомостей на суму понад 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб»,– йдеться у повідомленні.

У декларації посадовець недостовірно вказав вартість автомобіля та суму коштів, розміщених на банківських рахунках. Загалом встановлено декларування недостовірних відомостей на суму 189,2 тис. гривень.

У НАЗК  зазначили, що за такі порушення за ст. 172-6 КУпАП чиновнику загрожує штраф від 50 до 2,5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 до 42,5 тисячі гривень).

В Укравтодорі повідомили, що Славомір Новак захищатиме свою позицію у суді щодо порушених прав як суб’єкта декларування та доводитиме достовірність відображеної ним інформації, зокрема, у декларації за 2017 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *