ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні ООС: ворог поранив одного українського військового

Вероніка Рой

|

Вчора внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення середнього ступеня важкості. Про це у Facebook інформує штаб ООС.

 

31 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД»противник здійснив 11 обстрілів позицій Об’єднаних сил. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “ПІВНІЧ” противник здійснив 9 обстрілів позицій Об’єднаних сил.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «СХІД» противник здійснив 1 обстріл наших позицій поблизу МИКОЛАЇВКИ з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *