ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці впіймали рецидивіста, який пограбував пенсіонерку

Соломія Головіна

|

На вулиці Героїв Крут чоловік зірвав ланцюжок з підвісками у 66-річної жінки. Правоохоронці затримали зловмисника. З’ясувалося, що зловмисник є під домашнім арештом за крадіжку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

 

Як зазначається, напередодні патрульні отримали орієнтування про невідомого зловмисника, який зірвав ланцюжок у 66-річної жінки.

Чоловік побіг в напрямку вулиць Тернопільської та Стуса. Кілька екіпажів одразу розділили функції: пошук очевидців, камер спостереження і обстеження територій.

Автоекіпаж поїхав в напрямку Стрийського ринку і на вулиці Івана Франка побачив захеканого чоловіка в одязі схожому на той, який описували заявник та очевидець.

Поліцейські з’ясували, що 36-річний львів’янин перебуває під домашнім арештом за крадіжку. Він помітно нервував і поводив себе підозріло.

Свою причетність до згаданого грабежу чоловік заперечував і при поверхневій перевірці у нього не виявили ланцюжка. Водночас інший екіпаж знайшов відео з камер спостереження, де видно, як цей чоловік втікає з місця події. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Коли чоловік зрозумів, що його викрили, то погодився показати патрульним сховок, де лежить ланцюжок. Після усіх процесуальних дій чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *