ОСТАННІ НОВИНИ

«Ліфтовий полон» у новобудові на Кульпарківській: четверо людей шість годин просиділи у пастці

Соломія Головіна

|

У одній з новобудов на вул. Кульпарківській протягом більше шести годин четверо людей залишалося зачиненими у ліфті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Сьогодні виникла аварійна ситуація на об’єктах «Львівобленерго», через що більше ніж на 6 годин було знеструмлено мікрорайон вулиць Антоновича-Кульпарківська. Через відсутність електроживлення в одній з новобудов на вул. Кульпарківська протягом цього часу зачиненими у ліфті залишалося 4 осіб», – мовиться у повідомленні мерії.

При цьому зазначається, що новобудову обслуговує приватна управляюча компанія. Роботу ліфта було відновлено лише після відновлення електропостачання від мереж «Львівобленерго». Також у мерії інформують, що особи, які весь цей час були в ліфті, почуваються добре.

Львівська міська рада звернулася до керівництва ПАТ «Львівобленерго» вжити всіх необхідних заходів для забезпечення справної роботи електричного обладнання та унеможливлення відсутності електропостачання у будинках протягом тривалого часу.

Про інцидент на своїй сторінці у Facebook також писала журналістка Вікторія Балицька.

«4 людей і собака з 9:30 сидять у вантажному ліфті. В однієї жінки цукровий діабет. Люди в пастці. Новобудова, 25% квартир заселено. Пропало світло і 6 годин управляюча компанія везе генератор…», – писала вона. Згодом  додала, що «ліфтових полонених» врешті визволили.

Фото: Facebook-сторінка Вікторії Балицької

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *