ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині голова сільради незаконно виділяв земельні ділянки своїй дружині

Вероніка Рой

|

На Львівщині правоохоронці викрили голову сільради, який підробив рішення сесії місцевої ради, внісши туди недостовірні дані. Таким чином він незаконно виділив земельні ділянки власній дружині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

«Голова сільради підробив рішення сесії місцевої ради, внісши туди недостовірні дані. Зокрема, вони стосувалися розгляду питання про надання дозволу на розробку та затвердження проєкту землеустрою з відведення власній дружині земельної ділянки площею 1,5118 га для ведення особистого господарства та ділянки площею 0,1435 га для обслуговування житлового будівництва», – йдеться у повідомленні поліції.

В подальшому на підставі підроблених рішень сесії була виготовлена технічна документація та одержані державні акти на право власності цими ділянками. За попередніми оцінками експертів вартість незаконно виділеної землі становить біля одного мільйона гривень.

Колишньому голові сільради повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України  (службове підроблення).

Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні  посади  чи  займатися  певною  діяльністю на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *