ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили масштабну схему реалізації контрабандного взуття

Наталя Дуляба

|

У Львові податкова міліція «прикрила» схему реалізації взуття європейських виробників, яке бізнесмени незаконно ввозили на територію України. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС Львівщини.

 

Встановлено, що на один зі складів у Львові систематично звозять нове взуття європейських виробників (Іспанія, Італія, Португалія), яке потрапляє на територію України подрібненими партіями без сплати податків та митних платежів.

Потім цей товар реалізовували через інтернет-магазини, приймаючи замовлення через відповідні сайти. Покупцям взуття відправляли через спеціалізовані кур’єрські компанії. Розрахунок за реалізовану продукцію відбувся як готівкою, так і через банківські карти правопорушників. Такі операції не обліковувалися.

Під час санкціонованого обшуку на складі правоохоронці вилучили взуття вартістю понад 5 мільйонів гривень, а також майже 120 000 євро, 30 000 доларів необлікованої готівки і чорну бухгалтерію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.212 КК України (умисне ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку).  Наразі триває слідство.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *