ОСТАННІ НОВИНИ

На Сколівщині четверо людей потрапили до лікарні через укуси змій

Вероніка Рой

|

Вчора, 13 серпня, четверо мешканців Сколівського району потрапили до Сколівської центральної лікарні через укуси змій. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, близько 14:45 год. до лікарні у стані середнього ступеня важкості був госпіталізований 58-річний мешканець села Головецько Сколівського району, якого змія вкусила в ліву стопу.

Близько 16:10 год. у стані середнього ступеня важкості була госпіталізована 56-річна мешканка села Довжки Сколівського району,  яку змія вкусила в праву руку.

Також близько 21:55 год. до лікарні у стані середнього ступеня важкості була госпіталізована 44-річна мешканка села Криве Сколівського району, яку змія вкусила в палець правої руки.

Крім цього, близько 23:10 год. у стані середнього ступеня важкості був госпіталізований 60-річний мешканець села Славське Сколівського району, якого змія вкусила в праву ногу.

Обставини усіх подій встановлюються.

Детальніше про те, як не стати жертвою змій, читайте у матеріалі Львівського порталу: «Обережно, змії! Все, що потрібно знати, аби не стати жертвою плазунів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *