ОСТАННІ НОВИНИ

Неякісний ремонт на Чорновола. У райадміністрації підозрюють, що винні машини та пішоходи

Наталя Дуляба

|

24 липня у Львові розпочали поточний ремонт проспекту В. Чорновола на ділянці від вул. Під Дубом до вул. Городоцької. Однак нещодавно Галицька районна адміністрація виявила, що підрядник, компанія «Онур», неякісно виконала роботу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Віктор Дубиняк, після ремонтних робіт на проспекті В. Чорновола відшарувалась частина покриття. Це, за його словами, могло статись через «великий трафік машин» та навіть із вини людей, які ходили цією територією відразу після нанесення нового покриття.

«Після нанесення тонкошарового покриття на проспекті В. Чорновола ми провели обстеження стану дороги. Були виявлені недоліки, про які повідомлено підрядника. Станом на зараз підрядник має поправити усі недоліки на дорожньому полотні, підняти дощоприймачі, нанести розмітку тощо», – пояснив Віктор Дубиняк.

Також він додав, що кошти за ремонт проспекту В. Чорновола «Онуру» ще не перерахували. Відтак компанія має першочергово виправити всі недоліки.

Нагадаємо, на ремонт проспекту В. Чорновола із бюджету Львова виділили 2,5 мільйона гривень. При цьому у мерії хвалились, що роботи виконуватимуть за технологією, якої у Львові ще не застосовували.

Фото: ГО «За якісний транспорт»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *