ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині бракує місць відстою для фур, які руйнують дороги у спеку

Соломія Головіна

|

У Львівській області не вистачає місць відстою для великогабаритного транспорту. Про це сьогодні, 13 серпня, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив начальник Управління патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як він пояснив, таких відстійників для вантажівок бракує і влітку, коли вводять обмеження для руху вантажівок через тепловий режим, і взимку, коли рух обмежують через негоду.

«Коли вводиться тепловий режим, запаркована вся об’їзна. У області не вистачає місць відстою великогабаритного транспорту. Так само, коли негода взимку і вводяться обмеження для вантажівок: просто нема, де їх розміщувати. Людям не забезпечують мінімальні гігієнічні умови, що відповідали б якимсь нормам. Коли у нас вводиться тепловий режим, зв’язуємося з колегами із сусідніх областей і просимо, щоб вони починали у себе зупиняти транспорт, щоб до нас не доїжджало транспорту в такій кількості, з якою ми не справляємося», – пояснив він.

Відтак під час апаратної наради департаменту дорожнього господарства доручили розробити план заходів щодо пошуку додаткових місць відстою великогабаритного транспорту.

Раніше Львівський портал повідомляв про 51 майданчик у області, де водії важкогабаритного транспорту можуть перечекати спеку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *