ОСТАННІ НОВИНИ

Палац спорту «Україна» у Львові буде вищим

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 9 серпня, вніс зміни до містобудівних умов та обмежень, виданих ТзОВ «Палац спорту «Україна» на реконструкцію Палацу ігрових видів спорту «Спартак», що на вул. Мельника, 18. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Своїм рішенням виконком збільшив відсоток забудови земельної ділянки з 74% до 75,75%, а також збільшив гранично допустиму висоту реконструйованого палацу спорту із 18,1 до 22,48 м.

За попередніми даними, такі зміни у висоті потрібні для того, щоб на закритих тенісних кортах у палаці спорту можна було проводити міжнародні змагання.

Нагадаємо, містобудівні умови та обмеження на реконструкцію Палацу ігрових видів спорту «Спартак» міська рада Львова видала у березні 2018 року. Реконструктори пообіцяли зберегти тут тенісні корти, всю спортивну інфраструктуру комплексу, а також не міняти цільового призначення земельної ділянки.

Детальніше про оновлення колишнього «Спартака» читайте у матеріалі Львівського порталу «Крапки над «і»: чого чекати львів’янам від реконструкції палацу спорту «Україна».

Відео: Твоє місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *