ОСТАННІ НОВИНИ

«День тиші» на Львівщині: поліція зафіксувала 38 повідомлень про можливі порушення

Соломія Головіна

|

На Львівщині до правоохоронців у «День тиші», 20 липня,  надійшло 38 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. За результатами перевірок складено дев’ять матеріалів про адміністративні правопорушення.  Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Інформація про можливі порушення виборчого законодавства надійшла до правоохоронців у Пустомитівському, Миколаївському, Старосамбірському, Дрогобицькому, Самбірському, Стрийському, Яворівському, Золочівському, Сокальському, Бродівському, Сколівському та Жовківському районах, а також у Франківському, Сихівському, Шевченківському, Личаківському та Галицькому районах Львова.

Про виявлені порушення у поліцію повідомляли представники Всеукраїнської громадянської мережі ОПОРА, кандидати у народні депутати України, їх довірені особи, працівники територіальних підрозділів поліції та мешканці Львівщини. У зверненнях йшлось про: виявлену неприбрану агітаційну продукцію з інформацією про кандидатів у народні депутати України, незаконне проведення агітації та інше.

Повідомлення були внесені у Журнал єдиного обліку, проводились перевірки, за результатами яких поліцейські склали дев’ять матеріалів про адміністративні правопорушення, передбачені ст.212-10 (порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, агітація в день проведення референдуму) КПК України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *