ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили контрабанду нарковмісних таблеток

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці затримали контрабанду іноземних лікарських засобів, що містять прекурсори – речовини, які використовують для приготування наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у СБУ Львівщини.

 

Оперативники з’ясували, що до складу злочинної групи, яка організувала поставку таких препаратів з-за кордону, входили мешканці області. Щомісяця вони перевозили з сусідньої держави близько 2000 таблеток прекурсорів, а контрабандний «товар» потім реалізовували в різних областях України.

Одного з фігурантів затримали у пункті пропуску «Шегині» під час спроби ввезти чергову партію прекурсорів. Йому вже оголосили про підозру та помістили під варту.

«Під час санкціонованих слідчих дій у помешканнях зловмисників правоохоронці виявили майже 2000 пігулок іноземного походження, «чорну бухгалтерію» та інші речові докази, що підтверджують незаконну діяльність», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 305 ККУ. Наразі тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють причетність інших осіб до організованої злочинної групи.

Фото: СБУ Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *