ОСТАННІ НОВИНИ

З початку доби бойовики випустили двадцять мін по Авдіївці

Анастасія Мельник

|

Російсько-окупаційні війська від початку доби 24 червня шість разів обстріляли позиції Об’єднаних сил на Донбасі. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Міноборони України.

 

Зокрема, о пів на п’яту ранку окупанти здійснили вогневий наліт на позиції Об’єднаних сил в районі Авдіївки, витративши двадцять мін 120-го калібру. Вогонь вівся з напрямку с. Яковлівка, наші оборонці відповіли противнику вогнем з гранатометів.

Далі, о 06:15 ворог відкрив вогонь зі станкових протитанкових гранатометів у бік захисників Красногорівки.

О 07:50 російсько-окупаційні війська обстріляли з мінометів одразу двох калібрів позиції Об’єднаних сил біля Новгородського. У підсумку противником було витрачено 27 мін 120-го та 82-го калібрів. У відповідь наші оборонці застосували озброєння БМП та станкові гранатомети. Окрім того, ворожі постріли з гранатометів та стрілецької зброї фіксувалися вночі та вранці поблизу с. Водяне, Красногорівка та Павлопіль.

Бійці підрозділів Об’єднаних сил вели вогонь у відповідь зі штатного озброєння, без застосування заборонених калібрів.

За попередньою інформацією, з початку поточної доби бойових втрат у лавах українських військ немає. військовослужбовці надійно контролюють противника по всій лінії зіткнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *