ОСТАННІ НОВИНИ

36-річному зловмиснику-втікачу, який застрелив львів’янина, загрожує довічне ув’язнення

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці завершили досудове розслідування стосовно 36-річного уродженця Городоччини, який чотири роки тому разом зі своїм спільником застрелив у Львові чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що у вересні 2015 року у Львові на вул. Генерала Грекова підозрюваний разом зі своїм спільником, який дотепер перебуває у розшуку, розстріляв із вікна автомобіля 50-річного чоловіка. Від отриманих травм він помер.

За цим фактом були відкриті кримінальні провадження за п.12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство) та ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У лютому цього року 36-річного зловмисника спіймали в Італії та екстрадували назад в Україну. Зараз його помістили під варту.

Правоохоронці вже скерували обвинувальний акт до Шевченківського районного суду м. Львова. Максимальне покарання, яке загрожує лиходію, – довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Львівський портал, загиблим виявився Мар’ян Родич, член бригади кримінального авторитета Вови Морди, якого розшукували з 2013 року.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *