ОСТАННІ НОВИНИ

В опитуванні на посаду очільника Львівської ОДА з’явився ще один фаворит

Андрій Котенський

|

Нового очільника Львівської облдержадміністрації обиратимуть з поміж двох кандидатів: юрист Маркіян Мальський або бізнесмен Максим Козицький. Про це Львівському порталу стало відомо з власних джерел.

 

14 червня президент Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці у Facebook опитування, запропонувавши висловитись щодо трьох кандидатів на посаду очільника Львівської облдержадміністрації. До обговорення Володимир Зеленський запропонував кандидатури директора ДТЕК Бурштинської ТЕС Дениса Шмигаля, голови західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger Маркіяна Мальського та топ-менеджера групи компаній «Еко-Оптіма» Максима Козицького.

Якщо раніше ми писали про одного із фаворитів обговорення – Маркіяна Мальського то сьогодні вже серйозно обговорюється кандидатура бізнесмена Максима Козицького, як потенційного очільника Львівщини. Максим Козицький є керівником групи компаній «Еко-Оптіма», займається розвитком зеленої енергетики в області. Компанія, яку він очолює з 2012 року співпрацює з одним з найбільших міжнародних банків – Європейським Банком Реконструкції та Розвитку.

Також відомо, що компанія Максима Козицького залучила для розвитку місцевих проектів більше 100 мільйонів євро інвестицій.

Третім кандидатом на пост керівника Львівської ОДА є директор ДТЕК Бурштинської ТЕС Денис Шмигаль, однак його кандидатуру найбільше критикують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *