ОСТАННІ НОВИНИ

Через виступ Вакарчука рух центром Львова буде обмежений

Наталя Дуляба

|

Сьогодні ввечері, 18 червня, на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку відбудеться концерт гурту «Океан Ельзи». Через це рух транспорту у центрі міста буде обмеженим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

 

Зміни у русі громадського транспорту, який курсує проспектом Свободи, розпочнуться з 19:00 год. Водіїв на приватних автівках також просять оминати центр міста.

«У зв’язку з концертом гурту «Океан Ельзи» сьогодні з 19:00 і до 22:30 год. тролейбус №13 буде курсувати до ТЦ «Форум», що на вул. Куліша. Для проїзду решти громадського транспорту на проспекті Свободи буде залишено лише одну смугу руху. Однак у разі великої кількості глядачів можливе повністю перекриття проспекту. Приватний транспорт буде здійснювати об’їзд центру за схемою вихідного дня», – повідомили в міському управлінні транспорту.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Також водіїв закликають не заїжджати в центр міста, оскільки прогнозують, що проїзд за оперним театром на вул. Городоцькій теж буде ускладнений.

Зазначимо, що сьогодні до Львова в межах всеукраїнського туру приїжджає Святослав Вакарчук із командою своєї партії «Голос». В межах візиту заплановані зустрічі з молоддю, брифінг із журналістами, під час якого Вакарчук презентує членів своєї партії, а також виступ на проспекті Свободи о 20:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *