ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України розгромила Сербію. Рахунок 5:0

Анастасія Мельник

|

Учора, 7 червня, на стадіоні «Арена Львів» відбувся футбольний матч відбірного турніру Євро-2020 між національними збірними України та Сербії. Синьо-жовті були нещадні та забили п’ять м’ячів до воріт своїх суперників, передає Львівський портал.

 

Перші два голи національній збірній приніс футболіст Віктор Циганков – на 26 та 28 хвилині матчу.

У другому таймі не встигли серби прийти до тями після перерви, як на 46 хвилині матчу Євген Коноплянка забиває третій гол.

Четвертий гол – Роман Яремчук (59) та Євген Коноплянка (75).

Відтак, збірна України перемогла Сербію у кваліфікаційному матчі Євро-2020 з рахунком 5:0.

Фото: Павла Кубанова

 

Додамо, що на стадіоні була неймовірна атмосфера – 34 700 вболівальників не замовкали ні на мить. Адже нагадаємо, що матч відбувався без сербських вболівальників: їхні квитки віддали учасникам російсько-української війни,  а також членам їх сімей та дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Турнірна таблиця/ФФУ

 

Наступний матч на «Арені Львів» відбудеться у понеділок, 10 червня. Україна вдруге зустрінеться зі своїм суперником в кваліфікації – Люксембургом.

Як повідомляв Львівський портал, на площі перед університетом ім. Івана Франка облаштована фан-зона. Також для відданих фанів синьо-жовтої команди у Львові курсуватимуть шатл-баси до «Арени Львів».

Нагадаємо, збірна України з футболу у першому матчі відбору на «Євро-2020» проти збірної Португалії здобула вольову нічию.  Опісля з рахунком 2:1 синьо-жовті здобули перемогу над Люксембургом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *