ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть працівника поліції, котрий насмерть збив дівчину на вулиці Івана Франка

Вероніка Рой

|

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом резонансної ДТП, яка трапилася наприкінці 2018 року на вулиці Івана Франка, за участю працівника Управління патрульної поліції у Львівській області. Тоді внаслідок ДТП загинула молода дівчина. Про це у Facebook повідомила речниця генпрокурора Лариса Саган.

 

Як вона зазначила, обвинувальний акт скеровано до місцевого суду для розгляду по суті.

«Працівнику поліції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та до нього застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без альтернативи визначення застави. Крім цього, за результатами призначеного службового розслідування підозрюваного звільнено із служби в органах Національної поліції України», – написала Лариса Саган.

Нагадаємо, 30 грудня 2018 року року у м. Львові зазначений працівник поліції, керуючи автомобілем «БМВ» на литовській реєстрації, грубо порушив вимоги ПДР, здійснив наїзд на зупинку громадського транспорту, де перебувала молода дівчина. Внаслідок ДТП дівчина померла на місці. Після вчинення ДТП працівник поліції залишив місце події і був затриманий лише за результатами проведених розшукових заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *