ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати відмовилися збільшувати кількість заступників меру

Соломія Головіна

|

Під час сесійного засідання Львівської міської ради сьогодні, 6 червня, депутати мали затвердити на посади заступників міського голови та персонального складу виконкому. Втім для ухвалення цього рішення забракло голосів: за було лише 28 депутатів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Цим рішенням передбачалося, що в Андрія Садового буде не чотири заступники, а п’ять, зокрема пропонувалося запровадити посаду заступника міського голови з питань безпеки міста, яку мав зайняти Сергій Бабак, що зараз є заступником міського голови з питань ЖКГ. Натомість на його місце мала б призначити Ірину Маруняк. Водночас Галина Слічна згідно із рішенням мала б стати заступником міського голоси з гуманітарних питань, оскільки наразі вона є лише в.о.

Також цим рішенням пропонувалося переглянути склад виконавчого комітету, збільшивши його на одну особу. Зокрема, цієї ухвалою передбачалося затвердити персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради у такому вигляді: Андрій Садовий, Анатолій Забарило, Марта Литвинюк, Сергій Бабак, Геннадій Васьків, Ірина Маруняк, Андрій Москаленко, Галина Слічна.

Втім депутати не погодили це рішення: за проголосувало лише 28 обранців.

Нагадаємо, 25 квітня Львівська міська рада внесла зміни до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *