ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков не збирається йти у відставку

Анастасія Мельник

|

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що не має наміру йти у відставку у зв’язку з вбивством 5-річної дитини у Переяслав-Хмельницькому, а також не бачить сенсу у відставці голови Нацполіції Сергія Князєва, передає Інтерфакс-Україна.

 

Після засідання Кабінету Міністрів у середу, відповідаючи на запитання журналістів, чи планує він особисто писати заяву про відставку, міністр сказав: «Я теж не напишу заяву про відставку, але питання моєї відставки може розглянути у відповідному порядку цей парламент, або наступний, або хто –небудь».

Також Арсен Аваков сказав, що не бачить сенсу у відставці голови Національної поліції Сергія Князєва.

«Я не вважаю, що голова Нацполіції Князєв має йти у відставку. Він добре працює, і він робить усе, що від нього залежить», – наголосив глава МВС.

Як повідомляв Львівський портал, на сайті президента України зареєстрували петицію про негайне відсторонення від виконання службових обов’язків з подальшим звільненням з посади Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Нагадаємо, учора, 4 червня, понад сотня львів’ян вийшли на акцію протесту «Безкарність вбиває», яку провели біля ГУ Нацполіції Львівщини через вбивство 5-річного Кирила Тлявова на Київщині.  Учасники акції вимагали відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, а також об’єктивного та всебічного розслідування вбивства дитини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *