ОСТАННІ НОВИНИ

З понеділка поїзди до Перемишля тимчасово не курсуватимуть

Анастасія Мельник

|

Рух поїздів з України до Перемишля з 27 по 31 травня буде обмежено до станції Медика у зв’язку з модернізацією залізничної лінії на території Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

 

Відтак, поїзд № 36/35 Одеса – Перемишль у період з 26 по 31 травня обмежить маршрут курсування до станції Медика (Польща). Час відправлення та прибуття поїзда – згідно з діючим графіком. Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку пасажирів на автобуси до Перемишля та у зворотному напрямку. Автобус вирушатиме з Медики о 10:02, прибуватиме до Перемишля о 10:45. Зворотно відправлення автобуса з Перемишля о 17:34, прибуття в Медику о 18:17.

В «Укрзалізниці» зазначають, що швидкісний поїзд № 706/705 Київ, Львів – Перемишль у період з 27 по 31 травня також обмежить маршрут курсування до станції Медика.

«Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика також буде забезпечено пересадку пасажирів на автобуси до Перемишля та у зворотному напрямку. Автобус, передбачений для пасажирів цього поїзда, вирушатиме з Медики о 12:37, прибуватиме до Перемишля о 13:20. Зворотно відправлення з Перемишля о 14:40, прибуття в Медику о 15:23», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, швидкісний поїзд № 716/715 Київ – Перемишль у період з 27 по 31 травня курсуватиме за  діючим розкладом, але з обмеженням маршруту до станції Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *