ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відзначають Дні Європи

Анастасія Мельник

|

Сьогодні, 22 травня, під стінами Львівської облдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Днів Європи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Розпочалися урочистості підняттям прапорів України та Європейського Союзу перед будівлею Львівської облдержадміністрації.

«Цього року особливо приємно відзначати Дні Європи, адже ми законодавчо закріпили наш європейський вектор розвитку. Єдність українського народу і європейських країн надзвичайно важливі для кожного, адже всі розуміють, що агресор не зупиниться. Тому спільними зусиллями ми повинні розбудовувати єдину сильну Європу. Україна і Європа завжди були і будуть разом. Нехай європейські цінності будуть з кожним із нас» , – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Опісля урочистих заходів заплановане засідання Генеральних секретарів парламентських адміністрацій країн Східного партнерства.

Довідка.

День Європи — свято, яке відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *