ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна психлікарня та госпіталь ветеранів офіційно отримали очільників

Соломія Головіна

|

Львівська обласна рада проголосувала за призначення Богдана Чечотки директором комунального закладу «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». Водночас на посаду директора комунального закладу «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи» призначили Максима Прикупенка. Відповідне рішення депутати прийняли під час сесійного засідання, передає Львівський портал.

 

Також обласні обранці вирішили підтримати кандидатуру Галини Качановської на посаду керівника комунального закладу «Будинок дитини № 1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки», а у «Будинок дитини № 2  для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» директором призначили Мирославу Павлик.

Довідка:

Чечотка Богдан Романович 1971 р.н., громадянин України; повна вища освіта за спеціальністю «Лікувальна справа», інтернатура із кваліфікацією «лікар-хірург», загальний стаж професійної діяльності – 32 роки. У 2010-2015рр. був депутатом Львівської обласної ради, голова постійної комісії з охорони здоров’я, соціального захисту та материнства. У 2014-2016рр. працював на посаді директора  департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. З 2016 по даний час є заступником голови робочої групи з питань охорони здоров’я. З 2018 р. і дотепер виконує обов’язки директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

Прикупенко Максим Васильович 1977 р.н., громадянин України; повна вища освіта за спеціальністю «Хірургія», кандидат медичних наук від 28.04.2015, загальний стаж професійної діяльності – 19 років. З 7 серпня 2018 року і дотепер виконує обов’язки директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи». Проходив стажування та курси по молоінвазивним методикам лікування в провідних клініках Польщі, Німеччини та Франції. Максим Васильович є активним членом ГО «Культурно-спортивний клуб «Зірки Галичини» з 1998 року.

Качановська Галина Петрівна 1966 р.н., громадянка України; повна вища освіта за спеціальністю «Педіатрія», загальний стаж професійної діяльності – 31 рік. З 13 серпня 2018 року і дотепер виконує обов’язки директора комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок дитини № 1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки».

Павлик Мирослава Андріївна 1964 р.н., громадянка України; повна вища освіта за спеціальністю «Педіатрія», загальний стаж професійної діяльності – 36 років. З 29 вересня 2008 перебуває на посаді головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок дитини № 2  для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки». За досягнення в роботі на посаді головного лікаря неодноразово нагороджувалась грамотами Управління охорони здоров’я ЛМР, грамотами департаменту охорони здоров’я ЛОДА та грамотами Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *