ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині взяли під варту жінку, яка молотком проламала дитині череп

Андрій Котенський

|

На Львівщині під варту посадили жінку, яка табуретом та молотком побила дитину на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 28-річній мешканці міста Соснівка, яка підозрюється у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень неповнолітній, із позбавленням її волі.

Як повідомляється, напад на дитину стався 17 травня цього року, у одній із квартир міста Соснівка.

«Увійшовши у довіру малолітньої дівчини, зловмисниця запросила її до себе додому. Проте після того, як дитина опинилась у квартирі жінки, та напала на неї та побила. Внаслідок численних ударів, зокрема, дерев’яним табуретом і металевим молотком, потерпіла отримала відкриту черепно-мозкову та інші травми», – йдеться у повідомленні.

Розслідування триває, призначено судові експертизи. Максимальний термін покарання, що загрожує нападниці – 8 років позбавлення волі.

За даними члена поліцейської комісії із відбору кандидатів на посади поліцейських у патрульній поліції Львівської області Вікторії Балицької, молода жінка проламала череп 10-річній сусідській дівчинці, бо та мала якісь дитячі непорозуміння з її 7-ми річною донькою. Постраждала дівчина сирота, її виховує бабця, бо батьки повмирали. Кривдниця нещодавно вийшла на волю із місця позбавлення волі, куди загриміла за те, що вбила свого вітчима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *