ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян закликають повідомляти до поліції про порушення водіями маршруток правил дорожнього руху

Анастасія Мельник

|

Міське управління транспорту закликає усіх мешканців Львова одразу повідомляти поліцію про випадки порушення водіями маршруток правил дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Нам важливо, щоб водії транспортних засобів загального користування не порушували правил дорожнього руху, адже це безпека пасажирів і безпека перехожих. Коли стаються такі порушення, то зі свого боку ми надсилаємо зауваження перевізникам, вимагаємо проведення розмов з водіями щодо дотримання ПДР. Однак покарання за ці порушення може вчиняти патрульна поліція: вилучення посвідчення водія, скерування транспортного засобу на штрафмайданчик тощо», — пояснив  начальник управління транспорту Олег Партика.

Тому, для оперативного реагування мешканців Львова, які стають свідками порушення ПДР, просять в першу чергу повідомляти про це патрульну поліцію, а також наше управління транспорту ЛМР.

Окрім того, як відомо 19 травня, на перетині вул. Суботівська — вул. Повітряна, водій маршрутки №18 порушив правила дорожнього руху та вчинив аварійну ситуацію. Поліція вилучила посвідчення водія та видала тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом.

Відтак, зі свого боку управління транспорту скерує звернення перевізнику звернення до ЛК АТП № 1, щодо неналежної поведінки водія маршруту № 20, та дотримання правил дорожнього руху (ПДР) водіями усіх маршруток цього перевізника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *