ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підірвали автівку бізнесмена

Анастасія Мельник

|

Сьогодні, 15 травня, 47-річний львів’янин повідомив правоохоронців про те, що на вулиці Трускавецькій у Львові стався вибух під його автомобілем «БМВ». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

 

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група та експерти-вибухотехніки. Встановлено, що внаслідок вибуху ніхто не постраждав, автомобіль «БМВ» отримав пошкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15 (замах на злочин) ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі терміном від десяти до п’ятнадцяти років, або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, а також причетних до скоєння цього злочину. Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи.

Як стало відомо Львівському порталу із власних джерел, мова йде про одного з місцевих бізнесменів, ім’я якого наразі не розголошують.

Фото, відео: Varta1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *