ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні розшукали водія буса, котрий збив дорожній знак та втік з місця події

Вероніка Рой

|

Львівські патрульні розшукали водія буса, який на автодорозі Київ-Чоп збив дорожній знак та втік місця події. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

«Вчора вдень патрульні отримали виклик у населений пункт Тухолька, через який простягається автодорога Київ-Чоп. Заявниця повідомила, що невідомий збив дорожній знак, який заважає проїзду транспортних засобів. Приїхавши на місце автопригоди, патрульні побачили збиту опору освітлення, дорожній знак та кабелі, які лежали на проїзній частині. Оглянувши територію, помітили аксесуар від автомобіля Mercedes. Інспектори почали пошуки втікача і неподалік виявили бус згаданої марки з ушкодженнями характерними для ДТП. На ньому був один лише один аналогічний знайденому аксесуар», – йдеться у повідомленні патрульних.

Як зазначається, поліцейським 57-річний водій зізнався, що це він здійснив аварію – не впорався з керуванням. Технічний стан автомобіля не дав можливості далеко від’їхати мешканцю Закарпаття. На нього оформили два протоколи: за скоєну ДТП та втечу з місця автопригоди.

Служба, яка обслуговуємо цю ділянку дороги, усунула перешкоди.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *