ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чадним газом отруїлася 34-річна жінка

Анастасія Мельник

|

Учора, 5 травня, на вул. Городоцькій, 125 у Львові чадним газом отруїлася 34-річна жінка. Про це Львівському порталу повідомили у міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

 

У повідомленні сказано, що стан потерпілої середнього ступеня важкості (30% карбоксигемоглобіну). ЇЇ госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню.

Фахівці зазначають, що в квартирі встановлений закритий двоконтурний котел. Працівники ПАТ «Львівгаз» тимчасово перекрили газопостачання до квартири. Обставини події встановлюють.

Зазначимо, протягом 2018 року у Львові внаслідок отруєння чадним газом постраждали більше 150 людей, 9 із них загинули.

Через масові отруєння у Львові взялись проводити позапланові перевірки житлових будинків. Завершити їх мали до середини березня, але через те, що мешканці не впускають комунальників і газовиків у свої квартири, термін проведення таких обстежень продовжили.

Львівський портал писав про те, як вчасно розпізнати симптоми отруєння чадним газом, які легко можна сплутати із харчовим отруєнням чи грипом, а також як вберегтися від тихого вбивці. Детальніше про це читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *