ОСТАННІ НОВИНИ

Директора двох АЗС на Пустомитівщині оштрафували за забруднення повітря

Наталя Дуляба

|

Пустомитівський районний суд Львівської області наклав штраф на директора двох АЗС, які викидали в атмосферу забруднюючі речовини. Про це Львівському порталу повідомили у Держекоінспекції Львівщини.

 

Екологи з’ясували, що АЗС, розташовані на трасі Київ – Чоп (527 км + 800 м, село Підберізці Пустомитівського району) та на трасі Умань – Краківець (514 км + 460 м, село Підгірне Пустомитівського району), скидали у повітря забруднюючі речовини.

Ще 14 лютого цього року під час перевірки Держекоінспекція встановила, що ці автозаправки викидали стаціонарними джерелами роздавальних колонок забруднюючі речовини у повітря, не маючи на це дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади.

На директора АЗС, ТОВ «Центр ділової співпраці «Капітал бізнес сервіс», склали адмінпротокол за ч.1 ст.164 КУпАП (провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб’єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, чи здійснення таких видів господарської діяльності з порушенням умов ліцензування, а так само без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом (крім випадків застосування принципу мовчазної згоди).

Своїм рішенням Пустомитівський районний суд Львівської області визнав директора підприємства винним у вчиненні адмінправопорушення і наклав на нього штраф у розмірі 17 000 гривень без конфіскації майна.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «Центр ділової співпраці «Капітал бізнес сервіс» заснували у 1996 році. Займається воно роздрібною торгівлею пального. Власником підприємства є Ігор Федишин, керівником – Галина Бік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *