ОСТАННІ НОВИНИ

Кращими спортсменками квітня на Львівщині стали відразу дві борчині

Наталя Дуляба

|

Виконком відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області обрав найкращих спортсменів за підсумками виступів у квітні. Більшістю голосів квітневими лауреатами стали відразу дві борчині – Оксана Лівач та Алла Черкасова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НОК України у Львівській області.

 

Протягом квітня львівські борчині стали чемпіонками Європи серед жінок. Так, на чемпіонаті Європи з боротьби, який відбувся в румунському Бухаресті 8-14 квітня, 21-річна Оксана Лівач принесла Україні перше золото, виступаючи у вазі до 50 кг. Трохи раніше, на початку березня, вона стала ще й чемпіонкою Європи серед жінок до 23 років.

30-річна Алла Черкасова здобула золото борцівського Євро у ваговій категорії до 68 кг. Зазначимо, що за торічні досягнення відділення НОК України у Львівській області назвало Аллу найкращою спортсменкою 2018 року на Львівщині.

На всеукраїнській церемонії «Герої спортивного року-2018» Черкасову визнали «Сенсацією року». У 2018 році Алла стала чемпіонкою світу, а у 2019-му виборола й перше у своїй кар’єрі золото чемпіонату Європи серед жінок.

Також звання найкращих отримали й тренери спортсменок: Андрій Пістун, Олексій Мельник (наставники Черкасової Алли) та Андрій Стадник (тренер Оксани Лівач).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *