ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді відкрили два нові спортивні майданчики

Соломія Головіна

|

У Червонограді відкрили два спортивні майданчики за обласною програмою «Спортивний майданчик» та програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Для облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям неподалік Червоноградської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 8 використано 500 тис. грн з обласного бюджету та 1 млн грн – з місцевого.

Інший об’єкт відкрито на території Червоноградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст № 1 за програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах», при цьому використано 750 тис. грн з місцевого та 730 тис. грн з державного бюджету.

Як зауважує начальник управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Роман Хім’як, за останні 5 років місто Червоноград посідає 1 місце в обласному рейтингу щодо введення в експлуатацію нових спортивних споруд.

На реалізацію «Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту у Львівській області на період до 2021 року» виділено 25 млн гривень. Відтак, до кінця року на Львівщині планують облаштувати ще 88 спортивних майданчиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *