ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські копи за грабіжником ганялись

Соломія Григор'єва

|

Два екіпажі патрульних ганялись за зловмисником і затримали його по «гарячих» слідах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини.

 

Вчора, 25 квітня, на вулиці Окружній стався грабіж. Потерпіла повідомила, що, гуляючи з візочком із дитиною, до неї підійшов невідомий і розпитував як пройти на певну вулицю, а потім зірвав із шиї золотий ланцюжок з підвіскою і втік.

На виклик одразу відреагували два екіпажі 1 батальйону. Один з них повідомив, що обстежуватиме територію вулиці Городоцької попри колію до вулиці Вагонної. Вони помітили чоловіка схожого за описами, однак той щойно побачив поліцейське авто побіг до залізничної колії.

Інформацію через рацію повідомили іншому екіпажу, який саме їхав вулицею Сулими. Патрульні побігли на зустріч ймовірному зловмиснику. Вони побачили, що невідомий вибігає з вулиці Копача саме на них. Чоловік хотів бігти назад до колії, однак там його вже чекав інший екіпаж патрульних.

21-річний мешканець міста Борислав зізнався патрульним, що зірвав ланцюжок, який лежав у нього в кишені штанів. Його затримали до приїзду слідчих. В присутності понятих у нього вилучили речовий доказ. Особу, згодом доставили у відділ поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *