ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський перинатальний центр очолила лікар з Івано-Франківська

Андрій Котенський

|

Управління майном спільної власності Львівської облради призначило в.о. директора Львівського перинатального центру лікаря з Івано-Франківська Олександру Бойчук. Про це повідомила директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак, пише ZIK.

 

«Управління майном спільної власності Львівської обласної ради видало наказ, яким призначило виконувати обов’язки директора Львівського обласного клінічного перинатального центру доктора медичних наук, професора Бойчук Олександру Григорівну до моменту проведення конкурсу», – повідомила І.Микичак.

З її слів, настрої у колективі перинатального центру позитивні.

«Знаю, що оприлюднено гнівний лист в соціальних мережах за підписом кількох працівників, але колектив налаштований працювати, надзвичайно зацікавлений у тому, щоби продовжувалася реконструкція і будівництво гінекологічного корпусу, щоб завершити ці роботи. Колектив добре розуміє, що власником є Львівська обласна рада, яка зможе це профінансувати. Бо сьогодні очікувати великого фінансування з Державного бюджету не доводиться», – зазначила керівник департаменту.

Копія наказу є у розпорядженні Львівського порталу.

Детальніше про всі перипетії довкола обрання очільника Львівського перинатального центру читайте у матеріалі Львівського порталу «Лебідь, щука і рак. Як двічі обирали директора Львівського перинатального центру і … не вибрали».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *