ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські волейболісти вдруге стали чемпіонами України

Соломія Григор'єва

|

Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» – вдруге став чемпіоном України з волейболу. Волейболісти обіграли вінницьку команду «Серце Поділля». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

 

Підсумок двох попередніх матчів, які відбулися у Львові – 3:0 також на користь «кажанів».

Остання гра фінальної серії плей-офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги видалася найтяжчою. Перемогу у вінницького суперника львівські «Барком-Кажани» фактично виривали.  Боротьба тривали у кожній партії. Перша – завершилася перемогою вінничан – 25:23. А далі батл сильніших волейбольних команд України лише набирає обертів:  нарешті «кажани» налаштовуються на гру та обігрують вінничан – 16:25.  У третьому сеті розпочинаються справжні гойдалки – 7:8, 19:20, 27:27….І врешті 31:29. «Серце Поділля» виривається вперед. Рахунок гри – 2:1. Та саме такий результат ще більше «розбурхує» «кажанів» і волейболісти «вгризаються» у кожен м’яч. Хоча й команди далі йдуть пліч-о-пліч, «Барком-Кажани» не збираються віддавати чемпіонство. Рахунок 4 сету – 18:25. А це значить, що обидві команди вибороли по два очка. Ну а в 5 партії досвід «кажанів» таки зіграє свою гроль і допомагає львівській команді обійти суперника – 7:15.

Відтак, із рахунком 2:3 «кажани» обігрують у фіналі плей-офф «Серце Поділля» та вдруге стають чемпіонами України з волейболу.

Додамо. Цьогоріч львівські волейболісти також вибороли Кубок України з волейболу та стали «Командою року» Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *