ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на хабарі «погоріли» посадовець РДА та сільський голова

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 24 квітня, на Львівщині на хабарі затримали керівника відділу однієї з районних державних адміністрацій та сільського голову. Посадовці вимагали від підприємця 5000 доларів неправомірної вигоди за «вирішення» земельного питання. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті захисту економіки Нацполіції України.

 

Оперативники викрили посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, які організували корупційну схему здобуття перемоги учасників у земельному аукціоні.

«Так, начальник відділу агропромислового розвитку однієї з райдержадміністрацій та сільський голова вимагали від підприємця 5 000 доларів неправомірної вигоди. За ці кошти посадовці гарантували йому перемогу під час проведення земельного аукціону. Внаслідок перемоги останній отримує в оренду земельну ділянку площею 5 гектарів», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали начальника відділу агропромислового комплексу на отриманні першої частини хабара у розмірі 2 000 доларів неподалік РДА.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Наразі начальника відділу затримали, у службових кабінетах посадовців проводяться санкціоновані обшуки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *