ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК отримала перші протоколи з мокрими печатками

Наталя Дуляба

|

Центральна виборча комісія розпочала безперервне засідання і прийняла перші протоколи з мокрими печатками від окружних виборчих комісій п’яти територіальних виборчих округів. Про це повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук, пише Укрінформ.

 

«Сьогодні ми вже маємо нагоду привітати перші окружні виборчі комісії, тому ми з вами переходимо до розгляду першого питання, яке нами буде розглядатися у безперервному режимі», – сказала Сліпачук.

Першими протоколи про підсумки голосування до ЦВК передала ОВК №219 Святошинського району м. Києва.

Окрім того, ЦВК прийняла протоколи з мокрими печатками від ОВК округів №212 м. Київ, Дарницький район, №213 м. Київ, Деснянський район, №220 м. Київ, Подільський район та №146 м. Кременчук Полтавської області.

Також ЦВК прийняла на опрацювання протокол ОВК №222 Солом’янського району м. Києва.

Як повідомляв Львівський портал, у неділю, 21 квітня, відбувся другий тур чергових виборів Президента України. Главу держави українці обирали з-поміж чинного Президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського.

ЦВК вже опрацювала більше 95% голосів українців. У президентських перегонах впевнено лідирує Володимир Зеленський, який набрав 73,16% голосів, а Петро Порошенко – 24,52%.

Натомість Порошенко впевнено переміг свого опонента на закордонному виборчому окрузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *