ОСТАННІ НОВИНИ

Рахункова палата перевіряє фінанси аеропортів «Бориспіль» та «Львів»

Вероніка Рой

|

Рахункова палата перевіряє ефективність використання коштів державного бюджету та управління державним майном в аеропортах «Бориспіль» та «Львів». Про це повідомляє прес-служба Рахункової палати.

 

«Відповідний аудит, у сфері авіаційного транспорту та використання повітряного простору вже розпочався у Міністерстві інфраструктури України, Державній авіаційній службі України та у державних підприємствах «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (м. Бориспіль, Київська обл.) та «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» (м. Львів). Відповідальна за проведення аудиту член Рахункової палати Ірина Іванова», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що аудитори повинні оцінити, наскільки розпорядники та одержувачі бюджетних коштів результативно, законно, економно та продуктивно їх використовують, та чи ефективне управління майном державних підприємств.

«За результатами перевірки об’єктам контролю будуть надані рекомендації щодо ефективності виконання повноважень у сфері авіаційного транспорту та використання повітряного простору України», – додають у прес-службі Рахункової палати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *