ОСТАННІ НОВИНИ

Надзвичайники Львівщини перевіряють пожежну безпеку храмів перед Великоднем

Вероніка Рой

|

Упродовж квітня на території міст Червоноград та Соснівка, а також смт. Гірник рятувальники провели профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення пожежної та техногенної безпеки у церквах, особливо під час богослужінь на Великдень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

Першочергово вогнеборці перевірили стан пожежної безпеки приміщень. Особливу увагу фахівці ДСНС звертали на наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації для прихожан, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення.

«Також рятувальники провели зустрічі з священнослужителями, під час яких нагадали правила пожежної безпеки та порядок дій у випадку виникнення пожежі. Настоятелів храмів навчали правил користування первинними засобами пожежогасіння, а також відпрацювали проведення навчальних евакуацій людей з приміщень храмів. Кожен священнослужитель отримав від вогнеборців пам’ятку із роз’ясненням основних правил пожежної безпеки в культових закладах», – повідомляють у ДСНС.

Нагадаємо, нещодавно Львівський портал здійснив журналістську «ревізію» в найвеличніших релігійних спорудах Львова, які також є визначними пам’ятками архітектури: Архикатедральному соборі святого Юра, Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, Церкві святих Ольги та Єлизавети та Церкві Успіння Пресвятої Богородиці. Насамперед ми перевірили, чи готові храми нашого міста до екстреної надзвичайної ситуації. Детальніше читайте у матеріалі: «Евакуаційні захристя Львова».

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *