Адвокат, який домагався у суді зняття Зеленського з виборів, привітав його з перемогою

Соломія Головіна

|

Адвокат Андрій Хілько, який напередодні виборів позивався до суду з вимогою зняти кандидатуру Володимира Зеленського, сьогодні у Facebook привітав його з перемогою у другому турі.

 

Раніше Львівський портал писав про те, що Андрій Хілько позивався до суду, щоби анулювати реєстрацію Володимира Зеленського як кандидата у президенти.

Як відомо, результати національного екзит-полу свідчать про переконливу перемогу шоумена Володимира Зеленського у другому турі виборів президента: «за» Зеленського – 73% респондентів, чинний Глава держави Петро Порошенко отримав 25,5% електоральної підтримки.

Власне нині адвокат Андрій Хілько на своїй сторінці у Facebook привітав Володимира Зеленського з перемогою.

«Ну що, щиро вітаю нашу сім’ю, рідних і близьких, і особливо дружину незмінно впевненою в перемозі Володимира, хоч ми і не всім 100% складом голосували за нього, але рідні, друзі, товариші, дуже і дуже сильно підтримували і переживали за Володимира, особливо пізнім ввечері 20 квітня», – зазначив він.

На критику щодо цього допису у Facebook він написав наступне:

«Шанувальники Порошенка, пишучі гидоту у зв’язку з цією публікацією, утримайтеся від «чорнухи», я раніше в публікаціях висловлював свою підтримку кандидату Порошенку і не видаляв, і не видаляю цих висловлювань, так цей пост про рішення моїх членів сім’ї, які протягом багатьох років знали Зеленського, моїх рідних, які за нього голосували і підтримували. Це їхня позиція мати свою точку зору і право вибору, прошу їх поважати. Нам не соромно, що в нашій сім’ї я підтримував і голосував за Порошенка, а дружина, рідні, близькі, друзі – за Зеленського. Поважайте вибір суспільства і роботу Президента за 5 років, на помилки вкаже суспільство, досягнення ми побачимо найближчим часом», – написав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *