ОСТАННІ НОВИНИ

Я не знаю такого політика як Зеленський, – Притула

Соломія Головіна

|

Шоумен Сергій Притула заявив, що не знає такого політика як Володимир Зеленський. Про це повідомляє УП.

 

Він зазначив, що його ставлення до Володимира Зеленського як політика абсолютно несформоване.

«Я не знаю такого політика як Володимир Зеленський. Є таке поняття як несистемний політик – мабуть, так можна його назвати. Я точно так само, як і ви, не знаю поглядів Володимира Зеленського як політика на купу питань, які стосуються і зовнішньої, і внутрішньої політики, і мовного питання.

І мене, так само, як і багатьох, трошки дратує те, що ми дуже часто чуємо, наприклад, хтось ставить якісь питання, і я читаю в інтернеті, що у команді Зеленського відповіли на них. Тобто відповідають на запитання якісь люди, які його оточують, але ми не чуємо особисто позиції самого Володі», – наголосив він.

Відтак Сергій Притула зауважив, що Володимиру Зеленському було б варто трішки більше спілкуватися зі своїми виборцями.

«І навіть з тими, хто не є його виборцями. Тому що, коли ти стаєш президентом, ти стаєш президентом не своїх 45%. Ти стаєш президентом всієї України», – додав шоумен.

Нагадаємо, вчора, 19 квітня, на НСК «Олімпійський» відбулися дебати між кандидатами на пост Президента України Петром Порошенком і Володимиром Зеленськиим.

Під час свого виступу на стадіоні Петро Порошенко закликав Володимира Зеленського продовжити дебати на «Суспільному», однак останній так і не прибув у студію.

За попередніми даними, на проведення дебатів на НСК «Олімпійський» кандидатам у президенти доведеться витратити близько 1 млн доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *